Concurs de fotografie „George Togan si Mediasul”

Cu scopul de a incuraja tinerii sa citeasca, dar si surprinda in imagini orasul natal, in cadrul acestui Proiect organizam Concursul „George Togan si Mediasul”. Motto-ul nostru este: Citiţi „O istorie romanţată a Mediaşului si surprindeti orasul in fotografiile voastre!” Proiectul este initiat de Asociatia „Mediasul pentru Cultura”. Din juriu vor face parte colegi din Bibliotecile Infratite care au experienta in organizarea unor astfel de concursuri.

Tema concursului:”GEORGE TOGAN si Mediasul”
Regulamentul Concursului

Art.1
Conditii generale

 • Concursul foto este organizat si desfasurat de catre Asociatia “Mediasul pentru Cultura” in cadrul Proiectului “Biblioteci infratite”
 • Sponsorii concursului sunt Bibliotecile din tara implicate in Proiectul “Biblioteci infratite”
 • Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului.
 • Tematica concursului este ” George Togan si Mediasul ”

Art.2
Calendarul de desfasurare al Concursului

 • Calendarul concursului este:
  – 1 noiembrie 2010 – 1 decembrie 2010 inscrieri fotografii pe adresa de email:mediasulpentrucultura@gmail.com
  – 1 decembrie 2010 – 3 decembrie 2010 jurizarea si anuntarea castigatorilor
  – 4 decembrie 2010 –  festivitatea de premiere

Art.3
Dreptul de participare

 • La Concurs pot participa toti rezidentii romani si varsta minim 18 ani implinit pana la data de 1 noiembrie 2010
 • Participantii pot inscrie in concurs maxim doua fotografii.
 • Nu se accepta prelucrari ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial in cadru, blur-uri artificiale. In cazul portretelor se accepta mici retusari (blur, clone, heal, reduce noise sau alte trucuri). De asemenea, sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves etc. Nu sunt permise colajele. Nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral.
 • Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.
 • Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insotita de mentionarea numelui autorului.
 • Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark. Rezolutia minima acceptata este de 1600×1200 pixeli in format jpeg.
 • Toate fotografiile vor avea in comentariu numele pozei si o scurta descriere.

Art.4
Premiile constau in carti, diplome si publicarea fotografiilor intr-un album despre Medias, in cadrul Proiectului “Biblioteci infratite”, in luna mai 2011.

 • Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa. Numele declarat la inscrierea in Concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

Art.5
Predarea premiilor

 • Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Toate premiile Concursului trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului Concursului, dar nu mai tarziu de 1 luna de la anuntarea castigatorilor.
 • Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin participarea la festivitatea de premiere sau prin curierat.
 • In cazul in care cistigatorul unuia dintre premii este minor sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai insotit de un parinte sau de reprezentatul legal.

Art.6
Acord de principiu

 • Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: